(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ma’lumki, Oliy ta’lim muassasalarida talabalarning mustaqil ta’limini to‘g‘ri tashkil etish, zamonaviy shakllarda topshiriqlarni yaratish va uni nazorat qilish hamda optimal shaklda baholash bugungi ta’lim jarayonidagi dolzarb muammolardan biri hisoblanadi. Shu sababli, ushbu maqolada mustaqil ta’lim haqida ma’lumot berildi. Bundan tashqari, Oliy ta’lim muassasi talabalarining mustaqil ta’limini tashkil etishning zamonaviy shakllari ishlab chiqildi va uni qo‘llash afzalliklari ko‘rsatildi. Shu bilan birgalikda, optimal mustaqil ta’limni tashkil etishning muhim jihatlari o‘rganildi.