(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada sog‘lom turmush tarzining mazmuni va mohiyati, ilmiy, tarixiy va pedagogik manbalardagi tahlili, mamlakatimizda sog‘lom turmush tarzini amalga oshirish borasigi chora-tadbirlar hamda talaba-yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini shakllantirishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik shart-sharoitlari yoritilgan.