(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida korreksion-pedagogik faoliyatni samarali tashkil etishda innovatsion ta’lim texnologiyalarining didaktik ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Inklyuziv ta’lim sharoitida maxsus ehtiyojga ega bo‘lgan o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar hamda interaktiv metodlarning imkoniyatlari yoritib beriladi. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning korreksion faoliyat samaradorligini oshirishdagi o‘rni asoslab beriladi.