(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada talabalarning aqliy qobiliyatini rivojlantirishning nazariy asoslari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar hamda samarali metod va vositalar tahlil qilinadi. Shuningdek, oliy ta’lim jarayonida talabalarning mantiqiy fikrlashi, ijodkorligi, mustaqil qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirish yo‘llari yoritiladi.