(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada Sport maktablari trenerlarining kasbiy faolyati natijalarini monitoring qilish va baholashda mavjud axborot tizimlarning integratsiyasi, inson omilini minimallashtirish va samaradorligini oshirish hamda resurslarni tejash masalasi haqida so‘z yuritiladi.