(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur tezisda kurashchilarning yillik tayyorgarlik jarayonida maxsus jismoniy tayyorgarligi ko‘rsatkichlarining o‘zgarish dinamikasi tahlil qilingan. Tadqiqot davomida sportchilarning kuch, tezkorlik, chidamlilik va maxsus harakat qobiliyatlarining yillik tayyorgarlik bosqichlari bo‘yicha rivojlanishi o‘rganildi. Olingan natijalar mashg‘ulot yuklamalarini rejalashtirish va kurashchilarning sport mahoratini oshirishda muhim ahamiyat kasb etadi