(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport fanlarini o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash zarurati yuzasidan fikr va mulohazalar keltirib о‘tilgan. Sohani rivojlantirishda e’tibor berish talab etiladigan jihatlar yoritib о‘tilgan.