(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalarining ta’lim jarayonida talabalarning jismoniy madaniyatini shakllantirish modelini yaratish haqida ilmiy mulohazalar bayon etilgan.