(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada texnikumlarining jismoniy tarbiya darslarida jismoniy sifatlarni rivojlantirish mashqlari yuklamasi kam o‘rganilgan sohalardan biri ekanligi yoritilgan. Talabalarning jismoniy sifatlarini rivojlantirish mashqlari orqali jismoniy tayyorgarligini oshirish masalalari bayon etilgan.