(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada yosh avlodda ma’naviy-axloqiy fazilat va sifatlarni shakllantirishning pedagogik mohiyati hamda mazmuni yoritilgan. Maqolada yoshlarning ma’naviy-axloqiy sifatlarini shakllantirish jarayonini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan bo‘lib, bu boradagi pedagogik muammolar va ularni hal etish yo‘llari ochib berilgan.