(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Мақола мазмунида мамлакатимизда жисмоний маданият, жисмоний тарбия, профессионал спорт, таълим муассасаларида спорт ва ҳакозо фаолиятларда олиб бориладиган ишларнинг қонунийлигини таминловчи малумотлар берилган. Ўрта махсус, касб-ҳунар таълими муассасалари ўқувчилари Беш ташаббус ҳамда олий таълим муассасалари талабалари Талабалар лигаси мусобақаларини ташкил этиш тўғрисида маълумотлар берилган.