(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Jismoniy tayyorgarlik–tayyorgarlik turlaridan biri bo‘lib, sportchining organizmini rivojlantirish, uning jismoniy sifat va qobiliyatlarini takomillashtirshga, hamda o‘yin faoliyatini samarali amalga oshirilishini ta’minlovchi mustahkam poydevor yaratishga qaratilgandir.