(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola sport sohasida raqamli texnologiyalarning roli, innovatsiyalari, integratsiyasi va samaradorligini o‘rganishga bag‘ishlangan. Raqamli texnologiyalar sport jarayonlarini avtomatlashtirish, ma’lumotlarni tahlil qilish, mashg‘ulotlar va musobaqalarni optimallashtirish imkonini beradi. Shu bilan birga, maqolada innovatsion yechimlar – sun’iy intellekt, aqlli sensorlar, raqamli monitoring tizimlari va virtual/qo‘shimcha haqiqat texnologiyalarining jismoniy faoliyat va sport natijalariga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot shuni ko‘rsatadiki, raqamli texnologiyalarning sport jarayonlariga integratsiyasi sportchilarning tayyorgarligi, shikastlanishlarning oldini olish va umumiy samaradorlikni oshirishga yordam beradi. Maqola shuningdek, texnologiyalarni joriy etishdagi muammolar va kelajakdagi istiqbollarni ham muhokama qiladi.