(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada ommaviy sport - sogdomlashtirish tadbirlarining jamiyat a’zolari uchun sog‘lom turmush tarzini ta’minlab ber ishdagi ahamiyati xususida fikr yuritilgan.Hamda mamlakatimizda sog‘lom va barkamol avlodni voyaga yetkazish davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlaridan biri bo‘lib,amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar haqida ham so‘z boradi.