(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
mazkur maqolada ijtimoiy himoyaga muhtoj bolalar bilan ishlovchi pedagoglarning psixologik tayyorligi va o‘z-o‘zini boshqarish qobiliyati ta’lim-tarbiya jarayonida nechog‘lik muhim ekani ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Tadqiqot davomida pedagoglarning psixologik barqarorligi va reflektiv kompetensiyasi ta’lim samaradorligiga ta’siri o‘rganildi.