(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni bo‘lajak tadbirkorlikni shakllantirish orqali oilada iqtisodiy tarbiya barqarorligini mustahkamlash haqidagi ijtimoiy va pedagogik omillari berilgan. O‘quvchilarni ijodiy fikrlaydigan, mustaqil faoliyat yuritadigan, ularning tadbirkorlik kompetensiyalarini rivojlanish orqali va oilada iqtisodiy barqarorlikni o‘rgatib borish, ularning o‘z-o‘zini ta’minlashning roli va o‘rni yoritib berilgan.