(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maxsus ehtiyojli o‘quvchilar (MEО‘) uchun ta’lim tizimidagi inklyuziv yondashuvning ahamiyati, metodologik yondashuvlar hamda ularning amaliyotdagi qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Inklyuziv ta’limning asosiy tamoyillari, pedagogik metodlar va zamonaviy yondashuvlar IMRAD tizimi asosida yoritilgan.