(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida inklyuziv muhitni shakllantirishning nazariy, metodologik va amaliy asoslari tahlil etilgan. Inkluziv ta’limning ijtimoiy ahamiyati, uning pedagogik tamoyillari va O‘zbekiston ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi shaxsining inklyuziv jarayondagi o‘rni hamda individual yondashuvning samaradorligi haqida fikr yuritilgan.