(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqoladan maqsad alohida ta’limga ehtiyoji bo‘lgan bolalarga ta’lim berish bo‘yicha olib borilayotgan ishlar haqida ma’lumot berishdan iborat. Maqolada inklyuziv ta’limning nazariy va metodologik asoslari, shuningdek, mamlakatimizda imkoniyati cheklangan bolalar bilan ishlash yo‘nalishida amalga oshirilayotgan islohotlar va ularning natijalari tahlil qilinadi. Shuningdek, davlatimiz tomonidan ta’lim tizimini yanada inklyuziv qilish yo‘lida amalga oshirilayotgan amaliy chora-tadbirlar ham yoritilgan.