(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur ishda inklyuziv taʼlimning nazariy va metodologik asoslari chuqur tahlil qilingan. Unda har bir o‘quvchiga teng imkoniyat yaratish, maxsus ehtiyojli bolalarning taʼlim jarayoniga to‘liq qo‘shilishini taʼminlash tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchining kasbiy mahorati va pedagogik yondashuvlarning ahamiyati asoslab berilgan.