(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu tezisda inklyuziv kasbiy innovatsion faoliyatning mohiyati, mazmuni va uning zamonaviy ta‘lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Unda inklyuziv ta‘lim sharoitida pedagoglarning kasbiy mahoratini innovatsion yondashuvlar asosida rivojlantirish zarurligi asoslab beriladi. Shuningdek, innovatsion faoliyatning inklyuziv muhitda qo‘llanishi, o‘qituvchining kreativ fikrlashi, moslashuvchan pedagogik texnologiyalarni tanlay bilish qobiliyati va ijtimoiy-psixologik qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari yoritiladi.