(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda interfaol o’qitish metodlaridan foydalanishning psixologik va pedagogik jihatlari tahlil qilingan. Interfaol metodlarning o‘quvchilarning faolligi, mustaqil fikrlash va ijodiy salohiyatini oshirishdagi o‘rni keng yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy o‘qituvchining metodik tayyorgarligi va o‘quvchilarda ijobiy motivatsiyani shakllantirishdagi faoliyati haqida so‘z yuritiladi