(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada inkluziv ta’lim tizimida maxsus ehtiyojli o‘quvchilarda deviant xulqning psixologik sabablari, ularning shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda art-terapiya, o‘yin terapiyasi va emotsional intellekt treninglarining profilaktik ahamiyati ilmiy asosda yoritilgan.