(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida milliy hunarmandchilikning dastlabki mexanizmlarini rivojlantirish orqali kasbiy tarbiya berishning amaliy shakl, usul va vositalari yoritilgan. Milliy hunarmandchilik o‘quvchilarda mehnatsevarlik, sabr-toqat, estetik did va milliy qadriyatlarga hurmatni shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada sharqona kasbiy qadriyatlar asosida tarbiya berishning zamonaviy yondashuvlari, o‘quvchilar faoliyatini tashkil etishning innovatsion usullari va ustoz-shogird an’analarining ta’limdagi o‘rni tahlil qilinadi.