(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanib xorijiy tillarni o‘qitish jarayonida shaxsga moslashtirilgan ta’lim tizimlarini yaratishning dolzarbligi tahlil qilinadi. Shaxsiylashtirilgan ta’limning afzalliklari, sun’iy intellekt algoritmlari va ushbu yondashuvning ta’lim jarayoniga ta’siri haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, sun’iy intellekt yordamida shaxsiylashtirilgan ta’limni rivojlantirishda duch kelinadigan muammolar va ularning yechimlari haqida fikr bildiriladi.