(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada interfaol metodlarning ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni, ularning o‘quvchilarda ekologik tushunchalarni shakllantirishga ta’siri tahlil qilingan. Interfaol metodlar nafaqat o‘quvchilarni faol fikrlashga undaydi, balki ularning tabiatga nisbatan mas’uliyat hissini shakllantirib, ekologik madaniyatni yuksaltirishga xizmat qiladi. Tadqiqotda innovatsion texnologiyalar, muammoli o‘qitish, hamkorlikka asoslangan metodlar orqali boshlang‘ich ta’limda ekologik qadriyatlarni singdirish yo‘llari yoritilgan.