(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Bugungi kunda mamlakatimizda barcha sohalarga birdek e’tibor qaratilmoqda. Xususan, ta’lim sohasi. Shuning uchun ham pedagogika yosh mutaxassislarni tayyorlashda dasturiy yo‘nalish sifatida muhim ahamiyatga ega. Xususan, yoshlarga ta’lim-tarbiya berishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, ularni ta’limga joriy etish ustuvor vazifaga aylandi. Ushbu maqolada muallif pedagogikada pedagogik texnologiyalar va zamonaviy texnologiyalarning rolini batafsil yoritib beradi.