(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada raqamli o‘qitish platformalarining ta’lim jarayonidagi ahamiyati, ularning imkoniyatlari hamda o‘qituvchi va talaba faoliyatiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirishning dolzarb jihatlari hamda zamonaviy o‘qituvchining raqamli kompetensiyasi masalalari ko‘rib chiqiladi. Bu platformalar orqali o‘qitish jarayonini interaktiv va ijodiy tashkil etishning samarali usullari taklif etilgan.