(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maktabgacha ta’lim tizimi yosh avlodning porloq kelajagi sari qo’yilgan ilk qadami hisoblanadi. Bugungi globallashuv davrida esa maktabgacha yoshdagi bolalarda tabiatga mehr, atrof-muhitni asrab avaylash nafaqat tarbiyachining balki ota-onalarning ham muhim vazifasidir. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida bolalarni sog’lom muhitda ulg’ayishi uchun nafaqat tarbiyachi balki ota-ona hamkorligidagi ishlarni tashkil etish mazmuni va usullari keng yoritib berilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotining ota-onalar bilan hamkorlikdagi ishlarning yangi yondoshuvdagi shakllari keltirib o’tilgan.