(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida milliy hunarmandchilikning dastlabki mexanizmlarini rivojlantirish jarayonida sharqona kasbiy qadriyatlar asosida tarbiya berishning mohiyati, mazmuni va ahamiyati yoritiladi. Hunarmandchilik orqali o‘quvchilarda mehnatsevarlik, estetik did, sabr-toqat va milliy g‘urur tuyg‘ularini shakllantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. Maqolada pedagogik yondashuvlar, amaliy mashg‘ulotlar, ustoz-shogird an’analarining ta’limdagi o‘rni va sharqona qadriyatlarning ahamiyati keng yoritilgan.