(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning xalq hunarmandchiligi an’analarini o‘qitishda roli va talabalarda ijtimoiy kompetensiyalarni rivojlantirishdagi imkoniyatlari o‘rganilgan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, raqamli vositalarning integratsiyasi an’anaviy san’atlarni saqlash va modernizatsiyalash bilan birga, bolalar va talabalar o‘rtasida hamkorlik, kreativlik va milliy qadriyatlarga munosabatni kuchaytiradi. Maqolada veb-platformalar, mobil ilova, virtual muzeylar va ijtimoiy tarmoqlarning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan.