(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada sezgining turlari, uning organizmdagi vazifalari, sezgi analizatorlari, retseptor va reflektor nazariyalarining mazmuni keng yoritilgan. Maqola sezgining organizm uchun ahamiyatini chuqurroq o’rganishga qaratilgan.