(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv taʼlim tizimining ijtimoiy va psixologik asoslari tahlil qilinadi. Unda inklyuziv taʼlimning mohiyati, uning jamiyatda tutgan o’rni, ijtimoiy adolat va bag’rikenglikni shakllantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, o’quvchilarni psixologik jihatdan qo’llab quvvatlash, ijtimoiy moslashuvni taʼminlash va ijobiy o’quv muhitini yaratish masalalari ko’rib chiqiladi.