(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada o’spirinlik davrida agressiv xulq-atvorning shakllanishi emotsional o’zgarishlar jarayoni bilan uzviy bog’liqlikda tahlil etilgan. Tadqiqotda shaxsning psixik rivojlanishida gormonal o’zgarishlar, ijtimoiy muhit omillari hamda hissiy beqarorlikning agressiv reaktsiyalar paydo bo’lishiga ta’siri o’rganilgan. O’spirinlarning emotsional holati, o’z-o’zini anglash darajasi va ijtimoiy moslashuv ko’rsatkichlari o’rtasidagi o’zaro aloqadorlik aniqlangan.