(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
maqolada inklyuziv ta’limning O’zbekistondagi rivojlanishi, inklyuziv ta’limning O’zbekistondagi huquqiy – me’yoriy asoslari, ushbu sohada maktab va maktabgacha ta’lim muassasalarida olib borilayotgan islohotdlar va inklyuziv ta’limning O’zbekistonda inklyuziv ta’limning rivojlanishi va istiqbollari xususida so’z yuritiladi.