(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu ilmiy ish doirasida odamlar o’rtasida fikr almashish, ma’lumot yetkazish, his-tuyg’ularni ifodalash va muloqot qilish vositasi sifatida katta ahamiyatga ega. Nutq orqali insonlar o’z fikrlarini, qarashlarini, tushunchalarini va hissiyotlarini boshqalarga yetkazishi koʻrsatib berilgan.