(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada shaxs ijtimoiylashuvi hamda tarbiya ta’lim va xulq atvori tahlil qilinadi. Ijtimoiylashuv shaxsning jamiyatda qanday o’rnini tutganini ifodalaydi,uning axloqiy va ma’naviy tomondan qadriyatlarini anglashga yordam beradi. Ijtimoiy tarbiya ham ta’lim ham insonni yuksalishga qolaversa turli ijtimoiy ko’nikma va malakalarni egallashga yordam beradi. Ijtimoiy xulq esa shaxsni jamiyat bilan bo’ladigan aloqa va faoliyatni shakllantiradi. Bularning hammasi shaxsning erkin xolatda jamiyat bilan uyg’un ishlashga undaydi.