(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bevosita inson kamolotida tarbiyaning o‘rni va ahamiyatiqanchalik muhimekanligi va bunda oila va ota-onaning o‘rni haqaida to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek o‘tmish ajdodlarimizning inson kamolotidagi tarbiyaviy hikmatli so‘zlaridannamunalar keltirilgan.