(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada axborotlashgan jamiyat sharoitida o‘quvchilarning virtual pedagogik madaniyatini shakllantirishning nazariy va amaliy asoslari, tarbiya fani misolida bu jarayonning metodik yondashuvlari yoritilgan.