(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ta’lim va tarbiya inson hayotining eng muhim jabhalaridan biri bo‘lib, jamiyat taraqqiyoti, xalqning ma’naviy yuksalishi hamda kelajak avlodning komil inson sifatida shakllanishida muhim ahamiyat kasb etadi. Ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligi esa, eng avvalo, uning usullariga bog‘liqdir. Shu bois, zamonaviy pedagogika fani ta’lim va tarbiyaning eng samarali, interfaol hamda innovatsion usullarini ishlab chiqish va amaliyotga tadbiq etishni asosiy vazifa qilib belgilagan.