(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Jahon iqtisodiyoti duch kelayotgan asosiy muammolar biri tabiiy resurslarning tugab borayotgani va aholi sonini ko’payib ketayotgani haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, ushbu muammolarni bartaraf etish uchun amalga oshirilishi lozim bo’lgan bir qancha amaliy ishlar taklif qilingan