(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik qobiliyat tushunchasi, uning turlari, shakllanish omillari hamda ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy pedagog shaxsida qobiliyatlar tizimini shakllantirish muammolari va ularning hal etish yo‘llari tahlil qilinadi.