(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Bugungi kunda, uzluksiz ta’lim jarayoniga axborot texnologiyalarining keng qo‘llanilishi ilmiy-texnik taraqqiyot yo‘nalishini belgilab berdi va dasturiy ta’minot va hisoblash muhitini barcha ishlab chiqarish jarayonlari va zamonaviy odamlarning kundalik hayotining ajralmas qismi sifatida mustahkamladi.