(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola XXI asr global jamiyati talablari -texnologik taraqqiyot, iqtisodiy o‘zgarishlar va madaniy almashinuv sharoitida jahon ta’lim tizimlari va pedagogika fanida yuz berayotgan tub o‘zgarishlarni o‘rganishga bag’ishlangan. AQSh, Fransiya, Germaniya davlatlari taʼlim tizimi haqida soʻz yuritilgan. Asosiy e’tibor an’anaviy yondashuvalarning yangi, metog va gʻoyalar bilan almashtirilishiga qaratiladi.