(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni tarbiyalash masalasi bugungi kunda eng dolzarb masalalardan biriga aylanib borayotganli va hozirgi kunda Respublikamizda alohida yordamga muhtoj bolalarning rivojlanish darajasi, imkoniyatlari, xususiyatlari va qobiliyatlariga ko’ra maxsus yoki umumiy ta’lim tizimida ta’limni amalga oshirish maqsadida inklyuziv ta’lim tizimi amalga oshirilib kelinayotganli haqida ma’lumot berilgan. Ushbu maqolada O’zbekistonda inkluziv ta’limningmuammolari va uni rivojlantirish istiqbollari hususida so‘z boradi.