(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada raqamli transformatsiya sharoitida ta’lim tizimiga inklyuzivlik tamoyillarining tatbiq etilishi, inklyuziv ta’limning ijtimoiy-psixologik jihatlari, shuningdek uning talabalarning ma’naviy-axloqiy tarbiyasiga ta’siri ilmiy tahlil qilingan. Raqamli pedagogika imkoniyatlari barcha toifadagi talabalarga ta’lim olish imkonini berayotgan bo‘lsa-da, bu jarayonda psixologik moslashuv, ijtimoiy integratsiya, raqamli tenglik va ta’lim motivatsiyasi kabi omillar muhim ahamiyat kasb etishi yoritilgan. Tadqiqotda inklyuziv ta’limning samaradorligini oshirishda ma’naviy tarbiyaning o‘rni ham asoslab beriladi.