(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
mazkur maqolada maxsus ehtiyojga ega bo‘lgan yoshlarga qaratilgan e`tibor va ular uchun yaratilayotgan shartsharoitlar , shuningdek kelajakda yurtimizda nafi tegadigan yoshlar bo‘lib yetishishi uchun psixologlarning mehnati katta. Sababi ularning psixologiyasini o‘rganib chiqish borasida asosiy rolni psixologlar o‘ynab beradi. Aynan manashu jarayonda ularga dalda bo‘lib davlat tomonidan tibbiy va reabilitatsiya xizmatlarini yo‘lga qo‘yishga asosiy sababchidirlar.