(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Bugungi kunda inklyuziv ta’lim tizimi har bir bolaning imkoniyatidan qat’i nazar, sifatli ta’lim olishini ta’minlaydi. Tadqiqotda ta’lim sifatini oshirishning pedagogik asoslari, o‘qituvchi kompetensiyasi, shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv va bag‘rikenglik muhiti tahlil qilinadi.