(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ko’rish imkoniyati cheklangan bolalarga matematikani o’qitishning innovatsion usullaridan foydalanish haqidagi bayon qilingan bo’lib, ushbu muammoning didaktik, metodik, texnik, pedagogik-psixologik, tashkiliy jihatlariga e’tibor qaratilgan. Innovatsion usullardan “Taktil-axborotli darslar”, “Audiovizual integratsiya”, “Raqamli interaktiv ilovalar” kabi metodlarni o’qitish jarayonidagi ahamiyati haqidagi fikrlar keltirilgan.