MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING TA’LIM-TARBIYASI VA RIVOJLANISHI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning ta’lim-tarbiyasi, rivojlanishi, shaxsning rivojlantirishiga ta’sir etuvchi omillar, bola shaxsining rivojlanishida tarbiyaning roli, maktabgacha ta’lim davrining o’ziga xos xususiyatlari, bolani tarbiyalash va rivojlantirishda faoliyatlarning roli  haqida fikr yuritilgan.